×

Înregistrare

Informaţii de profil

Datele de logare

sau logare

Prenumele este necesar!
Numele de familie este necesar!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Adresa de email este necesară!
This email is already registered!
Robot detected, account not created.
Parola este necesară!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Termenii și condițiile sunt necesare!
Adresa de email sau parola sunt greșite

Zapana

Brandul de modă pentru bărbați, care a fost creat în 2018. Se decupează de modă fast fashion si creează o gamă largă de îmbrăcăminte de modă care combină piesele tradiționale pentru bărbați cu accesorii originale. Căutând o cale către clienții săi cu o abordare neconvențională de modă, este potrivită pentru bărbații care doresc să se îmbrace în haine atemporale și elegante, dar în același timp nelegați de nimic incomod și să se simte confortabil.

Zapana caută producătorii / furnizorii săi din UE și estevorba de întreprinderi familiale care respectă practicile tradiționale de etică a producției. Zapana oferă confort sub forma unui sortiment atent selectat, ușor de combinat și care arată atemporal și elegant.

Ombre

când din parteneriat comercial devine o prietenie”

Ombre Clothing este o marca de modă Poloneză, inființată in 2008 de cinci iubitori de modă Polonezi. Au început ca comercianți cu amănuntul care oferă îmbrăcăminte pentru bărbați și femei. În timp, cu toate acestea, brand-ul a fost în curs de dezvoltare și în creștere. Astfel, Ombre a hotărât să taie complet secțiunea de dame, și să se dedice doar modei pentru bărbați atemporale. În această perioadă au început să se producă cele mai iconice produse, pe care le puteți găsi în oferta lor. Acest brand elegant al bărbaților este unul dintre principalii piloni ai magazinului on-line al nostru. Unicitatea, care se află în primul rând în materialele de calitate și în diversitatea modelelor sau culorilor, completează aspectul autentic modern. Fiecare vizitator datorită acestei mode originale acestui brand își va găsi ceva pe plac. Ombre a reușit să completeze aproape toate categoriile din oferta noastră. De la hanorace, pantaloni jogger, până la blazeri sau paltoane pentru bărbați.

Dacă sunteți unul dintre cei care se țin la o jachetă perfect adaptată, dar de asemenea, mult timp pentru o bucată confortabilă la un preț avantajos, atunci acest brand este o alegere ideală! O altă trăsătură tipică este modelul slim fit, care accentuează foarte mult avantajele tuturor tipurilor de statură. Deci, dacă mergi în oraș, la o întâlnire de afaceri, la un teatru sau la o repetiție, Ombre ar trebui să fie alegerea ta clară!

Many Mornings

Parte a perechii și cu totul altfel - șosetele de brand Many Mornings. Unele dintre ele sunt într-adevăr nebune, unele sunt mai puțini, dar garantat își vor distra garderoba și să devină centrul atenției. Marca a fost fondată de Adrian Morawiak și Maciej Butowki în orașul polonez Aleksandrów Łódzki. Ei își continuă tradiția familială atunci când părinții lui Adrian fabrică șosete timp de 25 de ani. Ei inventează mereu noi modele imaginative și dă 5% caritățiilor și persoanelor care sunt în nevoie din fiecare achiziție.

Vasky

Brandul ceh de pantofi din Zlín a fost fondat în 2016 de către Václav Staňek, de 18 ani, care era interesat de pantofi de calitate deja în liceu. Vasky în inimă și pe picioare - asta e motoul lor. Liniile simple și ascuțite, aspectul minimalist și combinațiile de culori de neegalat. Caracteristicile pantofilor Vasky sunt deosebit de apreciate de cei care călătoresc în regiune, dar și în întreaga lume. La producția pantofilor Vasky își pun propria dorință de a descoperi și de a călători, și astfel și ei (pantofii) vor să privească întreaga lume. Ei cred că vor fi un companion pentru aventuri și experiențe, oriunde te duci. Visează că odată Vasky va trece prin întreaga lume. Pe site-ul lor publică fotografii deținătorilor de pantofi Vasky din călătoriile lor din Europa (lumea).

Just Rhyse

Să te distrezi și să te bucuri de viața, acesta este motto-ul lui Just Rhyse. Această marcă a fost înființată în 2016 de unul dintre cele mai mari magazine on-line de hip-hop și street DefShop din Berlin. Doar piesele Just Rhyse sunt foarte variate și par că nu sunt potrivite pentru combinații. Marca se prezintă ca fiind deschisă oamenilor și culturilor noi și folosește orice ocazie pentru a face acest lucru.

Dangerous DNGRS

Brandul Dangerous DNGRS a fost fondat în anul 2016 de unul din cele mai mari magazine on-line bazate pe Street și Hip-Hop, mai exact DefShop din Berlin.Scopul lor este rebeliunea. Într-o formă puternică și clară, fără compromisuri se străduiesc să iși exprime părerea despre viata - vor să dea purtătorului o reacție, de răscoală si de găndire asupra întrebărilor critice. Brandul e mândru provocator și se opune valurilor politice, culturale si mediale.Foarte importantă pentru el e individualitatea, culorile dominante sunt: negru, roșu si măslin. Brandul Dangerous DNGRS e strâns legată d șcena Hip-Hop germană.Aceasta susține tinerele talente și bunii cântareți, prezintă actualități și susține concertele și turneele.

Attention,

unfortunately our new system does not remember your old password, but do not despair!

Your new password will arrive in the e-mail.