Utilizator
Utilizator
×

Înregistrare

Informaţii de profil

Datele de logare

sau logare

Prenumele este necesar!
Numele de familie este necesar!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Adresa de email este necesară!
This email is already registered!
Robot detected, account not created.
Parola este necesară!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Termenii și condițiile sunt necesare!
Adresa de email sau parola sunt greșite

Zapana

Brandul de modă pentru bărbați, care a fost creat în 2018. Se decupează de modă fast fashion si creează o gamă largă de îmbrăcăminte de modă care combină piesele tradiționale pentru bărbați cu accesorii originale. Căutând o cale către clienții săi cu o abordare neconvențională de modă, este potrivită pentru bărbații care doresc să se îmbrace în haine atemporale și elegante, dar în același timp nelegați de nimic incomod și să se simte confortabil.

Zapana caută producătorii / furnizorii săi din UE și estevorba de întreprinderi familiale care respectă practicile tradiționale de etică a producției. Zapana oferă confort sub forma unui sortiment atent selectat, ușor de combinat și care arată atemporal și elegant.

Ombre

Povestea lor a început în anul 2008 în mintea a cinci pasionați de modă din Polonia. Încă de la început s-au străduit să facă pe fiecare om să se simtă extraordinar, așa că au venit cu ideea de modă elegantă, practică și de calitate. Și astfel am început să se crează produsele cele mai iconice, pe care aveți ocazia să le primiți în oferta noastră.

Îi apreciem în special pentru unicitatea lor, care constă în primul rând în materiale de calitate. Se concentrează pe detalii și design divers. Acest lucru le-a permis să rămână fideli principiilor și valorilor lor de-a lungul anilor.

Designerii în oferta de îmbrăcăminte tradiționale și accesorii reflectă tendințele actuale. Combinarea lor exprimă în mod unic personalitatea ta.

Te vor îmbrăca pentru fiecare situație a vieții neobișnuite. Caracteristica lor tipică este linia slim fit, care subliniază perfect avantajele tipurilor de caractere atletice. Inspirați-vă, distrați-vă, combinați și conectați.

Piazza Italia

Italia a fost un centru al modei din cele mai vechi timpuri, iar societatea Piazza Italia a reflectat temperamentul italian și în produsele sale. Tot ceea ce iese din atelierul lor la lumina zilei este curajos și elegant. Bărbații și femeile îmbracă încă din 1993. Și în ultimii ani, datorită inițiativei a trei tineri oameni de afaceri cu o înțelegere și viziune profundă, Piazza Italia a devenit una dintre cele mai importante companii de îmbrăcăminte de modă la prețuri accesibile. Piazza are acum o rețea largă de magazine cu sedii în principal pe principalele piețe italiene. De aici provine și denumirea, pentru că Piața în italiană se numește Piazza.

Am selectat pentru D-voastră cele mai bune haine din secțiunea de modă pentru bărbați. Prin calitatea lor și selecția largă a diferitelor modele la prețuri accesibile vă vom îmbogăți și garderoba D-voastră.

Pentru Piazza Italia este moda o artă, deveniți artist și creați-vă stilul D-voastră.

Urban Classics

Misiunea unui grup de specialiști în modă din Germania este să îmbrace bărbați cu haine de înaltă calitate în streetwear stil. Ei îmbogățesc lumea cu piese proaspete și universale din 2005.

Toate colecțiile lor merg mână în mână cu tendințele actuale din industria modei. Le pasă de originalitate și confort, așa că poți fi sigur că vei fi în mâinile potrivite cu haine Urban Classics.

Le-am ales pentru munca lor cu materiale neobișnuite din care pot coase piese unice. Puteți găsi, de exemplu, jachete din piele întoarsă, jachete matlasate sau bomber blugi cu guler.

Gama extinsă vă va oferi o mulțime de oportunități și veți descoperi că îmbrăcămintea Urban Classics nu vă va dezamăgi niciodată..

Duo men

Din 2012, o briză proaspătă pentru picioarele noastre a venit din centrul tradiției de încălțăminte din orașul polonez Kalwaria Zebrzydowska. La fel ca toți producătorii de pantofi cu experiență, Duo Men a găsit un fundal pentru vechile meșteșuguri frumoase într-un concept modern. Pantofii lor se conformează tendințelor actuale ale modei în timp ce merg pe parcurs cu cerințe nescrise de încâlțăminte formale.

Datorită manoperei precise și a unei game largi de stiluri, ne-am îmbogățit oferta cupantofi de piele Oxford,mocasini, loaferi, pantofi formali și pantofi cu derba de înaltă calitate. Deci, fie că mergeți în oraș, la bal sau la nunta cu pantofii de la Duo Men, nu veți face un pas greșit cu alegerea acestui magazin de pantofi.

Pariați pe o pereche de designeri pentru încălțăminte pentru bărbați și bucurați-vă de numeroasele evenimente și experiențe pe care le veți vizita cu pantofii din piele.

Many Mornings

Parte a perechii și cu totul altfel - șosetele de brand Many Mornings. Unele dintre ele sunt într-adevăr nebune, unele sunt mai puțini, dar garantat își vor distra garderoba și să devină centrul atenției. Marca a fost fondată de Adrian Morawiak și Maciej Butowki în orașul polonez Aleksandrów Łódzki. Ei își continuă tradiția familială atunci când părinții lui Adrian fabrică șosete timp de 25 de ani. Ei inventează mereu noi modele imaginative și dă 5% caritățiilor și persoanelor care sunt în nevoie din fiecare achiziție.

Attention,

unfortunately our new system does not remember your old password, but do not despair!

Your new password will arrive in the e-mail.