Program de fidelitate

Doriți să obțineți reduceri la Wayfarer.ro?

Înscrieți-vă și începeți să profitați de programul de loialitate. Toate achizițiile din magazinul nostru sunt înregistrate și adăugate. Este suficient ca suma tuturor comenzilor dvs. să atingă 350 leu și de la comanda următoare veți comanda cu o reducere permanentă. Pe clienții fideli îi împărțim în trei grupe:

 

ÎNCEPĂTOR

Bine ați venit în familia Wayfarer! De acum înainte, în calitate de client nou înregistrat, puteți comanda cu o reducere de 3%. Toate achizițiile din magazinul nostru sunt înregistrate și adăugate. Odată ce suma comenzilor dvs. ajunge la suma de 350 leu, vă vom adăuga la grupa clienților de bronz.
Pierderea banilor se merită! 

 

CLIENT DE BRONZ

Contul clienților de bronz activăm atunci când aveți o achiziție totală de 350 leu și continuați achiziționarea altor produse atunci utilizați o reducere permanentă de 5% pentru toate produsele.

 

CLIENT DE ARGINT

Contul clienților de argint îl activăm în momentul în care achiziționarea totală ajunge la suma 900 leu și în continuare beneficiați de o reducere permanentă de 7% la toate celelalte produse.

 

CLIENT DE AUR

Contul clienților de aur îl activăm după o achiziție totală de 1800 leu și la continuarea achizițiilor beneficiați de o reducere permanentă de 10% la toate celelalte produse.

 

REGULILE PROGRAMULUI DE LOIALITATE

1. Programul este destinat numai utilizatorilor finali înregistrați. Înregistrarea utilizatorilor finali se poate face prin achiziționarea produselor în magazinul online înainte de finalizarea comenzii.

2. Dacă doriți să profitați de programul de loialitate, trebuie să faceți toate comenzile după ce v-ați înregistrat.

3. Veți găsi suma reală a tuturor comenzilor efectuate prin conectarea la secțiunea "Comenzile mele"

4. Vă vom informa despre activarea contului de client bronz, argint sau de aur printr-un e-mail informativ și prin înregistrarea online veți putea vedea automat prețurile avantajoas.

5. Ne rezervăm dreptul de a modifica regulile și recompensele programului de loialitate.

Prin înregistrare, veți obține nu numai o imagine de ansamblu perfectă a comenzilor dvs. și a informațiilor despre posibilele activități și reduceri, dar și posibilitatea de a cumpăra la prețuri foarte rezonabile.

Loialitatea este răsplătită!