Utilizator
Utilizator
×

Înregistrare

Informaţii de profil

Datele de logare

sau logare

Prenumele este necesar!
Numele de familie este necesar!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Adresa de email este necesară!
This email is already registered!
Robot detected, account not created.
Parola este necesară!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Termenii și condițiile sunt necesare!
Adresa de email sau parola sunt greșite

Nivel de membru

Suma cheltuită în ultimii 2 ani

Reducere imediată la produsele care nu sunt la promoție

Livrare gratuită prin Coletăria mai mare de 100 Lei

Schimarea articolelor gratuită

Returnarea articolelor gratuită

Începător

Client de bronz

Client de argnt

Client de aur

≥ 0 de lei 

>  525 de lei

> 900 de lei

> 1800 de lei

3%

5%

7%

10%

DORIȚI SĂ OBȚINEȚI REDUCERI LA WAYFARER.RO?

Înscrieți-vă și începeți să profitați de programul de loialitate. Toate achizițiile din magazinul nostru sunt înregistrate și adăugate. Este suficient ca suma tuturor comenzilor dvs. să atingă 525 de lei și de la comanda următoare veți comanda cu o reducere permanentă. În momentul în care deveniți client de bronz, pe lângă reducerea permanentă, veți beneficia și de transport gratuit.Pe clienții fideli îi împărțim în trei grupe.

CE SPUNEȚI DE LIVRARE GRATUITĂ?

Cum puteți obține livrarea gratuită de la noi? Este foarte simplu! Tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați și să plasați comenzi cu valoarea totală de peste 525 de lei. Atunci, sistemul nostru vă va transforma automat contul într-un cont Bronz, ceea ce înseamnă nu numai că nu veți mai fi taxat niciodată pentru transport (la comanda mai mare de 100 Lei), dar veți putea face cumpărături cu o reducere permanentă! Loialitatea se răsplătește la noi.

REGULILE PROGRAMULUI DE LOIALITATE

1. Programul este destinat numai utilizatorilor finali înregistrați. Înregistrarea utilizatorilor finali se poate face prin achiziționarea produselor în magazinul online înainte de finalizarea comenzii.

2. Dacă doriți să profitați de programul de loialitate, trebuie să faceți toate comenzile după ce v-ați înregistrat.

3. Veți găsi suma reală a tuturor comenzilor efectuate prin conectarea la secțiunea "Comenzile mele"

4. Vă vom informa despre activarea contului de client bronz, argint sau de aur printr-un e-mail informativ și prin înregistrarea online veți putea vedea automat prețurile avantajoas.

5. Ne rezervăm dreptul de a modifica regulile și recompensele programului de loialitate.

Prin înregistrare, veți obține nu numai o imagine de ansamblu perfectă a comenzilor dvs. și a informațiilor despre posibilele activități și reduceri, dar și posibilitatea de a cumpăra la prețuri foarte rezonabile.

Loialitatea este răsplătită!

ÎNCEPĂTOR

Bine ați venit în familia Wayfarer! De acum înainte, în calitate de client nou înregistrat, puteți comanda cu o reducere de 3% (ofertă valabilă pentru toate produsele cu prețuri întregi). Toate achizițiile din magazinul nostru sunt înregistrate și adăugate. Odată ce suma comenzilor dvs. ajunge la suma de 525 de lei, vă vom adăuga la grupa clienților de bronz.
Pierderea banilor se merită! 

CLIENT DE BRONZ

Contul clienților de bronz activăm atunci când aveți o achiziție totală de 525 de lei și continuați achiziționarea altor produse atunci utilizați o reducere permanentă de 5% pentru toate produsele precum și transport gratuit la comanda mai mare de 100 Lei.

CLIENT DE ARGINT

Contul clienților de argint îl activăm în momentul în care achiziționarea totală ajunge la suma 900 de lei și în continuare beneficiați de o reducere permanentă de 7% la toate produsele cu prețuri întregi, precum și de transport gratuit la comanda mai mare de 100 Lei.

CLIENT DE AUR

Contul clienților de aur îl activăm după o achiziție totală de 1800 de lei și la continuarea achizițiilor beneficiați de o reducere permanentă de 10% la toate produsele cu prețuri întregi, precum și de transport gratuit la comanda mai mare de 100 Lei.

Attention,

unfortunately our new system does not remember your old password, but do not despair!

Your new password will arrive in the e-mail.