Utilizator
Utilizator
×

Înregistrare

Informaţii de profil

Datele de logare

sau logare

Prenumele este necesar!
Numele de familie este necesar!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Adresa de email este necesară!
This email is already registered!
Robot detected, account not created.
Parola este necesară!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Termenii și condițiile sunt necesare!
Adresa de email sau parola sunt greșite

Dispoziții generale

Am selectat punctele cele mai importante cu privrie la comandă. Temenii și condițiile comerciale în intregime veți găsi sub acest link.

Aceste condiții se aplică la cumpărăturile de la magazinul online Wayfarer.ro, care detaliază și precizează drepturile și obligațiile vânzătorului și ale cumpărătorului. În cazul în care consumatorul este parte din contract, el controlează relațiile care nu sunt in acești termeni și condiții modificate în codul civil (nr. 89/2012 Coll.), și în legea privind protecția consumatorului (nr. 634/1992 Coll.). În cazul în care consumatorul nu este parte din contract acesta este guvernat de termenii și condițiile comerciale nemodificate ale codului comercial (nr. 89/2012 Coll.).

Vânzător:

nume: X-Trader.cz, s.r.o.
adresă: Na Nábřeží 1459/8a, 736 01 Havířov - Město, Republica Cehă
tel.: 00421 (0) 233 006 800
e-mail: info@wayfarer.ro
IČ: 278 55 660
DIČ: CZ 278 55 660

Compania X-Trader.cz s.r.o. este înregistrată în Registrul Comerțului deținut de Tribunalul regional din Ostrava, secțiunea C, intrarea 31830..

Protecția datelor personale

Confidențialitatea informațiilor dumneavoastră este prioritatea noastră absolută. În timpul procesării datelor dumneavoastră personale, respectăm cu strictețe Regulamentul general privind protecția datelor, abreviat și ca GDPR. Puteți găsi mai multe informații despre protecția datelor dumneavoastră AICI.

Definiții

Contract de consumator
Contractul de achiziție, contractul obiectului sau alte contracte sunt contracte de consum atâta timp cât fac parte din el atât cel de partea consumatorului cât și cel din partea vanzătorului.
Vânzătorul
Compania X-Trader.cz s.r.o., care, la încheierea și îndeplinirea contractului, acționează în cadrul activității sale comerciale sau de altă natură.
Cumpărător - consumator
Cumpărător - consumatorul este persoană care, atunci când încheie și execută un contract, nu acționează în cadrul activității sale comerciale sau al altei activități economice.
Cumpărător - nu consumator
Cumpărător -nu consumator este persoana care, la încheierea și executarea unui contract, acționează în cadrul activității sale comerciale sau al altei activități economice.
 

Metodă de comandă

Toate comenzile făcute de cumpărător prin intermediul urmatoarelor moduri de comandă, care includ toarte detaliile comenzii, sunt pentru cumpărător obligatorii.

Metode de comandă

Detalii comandă

  • Date despre factură (obligatoriu) — numele, prenumele, adresa completă
  • Detalii de livrare (opțional) — numele, prenumele, adresa completă
  • Contact (obligatoriu) — e-mail, număr de telefon
  • Marfă (obligatoriu) — umele, cantitate sau alte date necesare pentru a identifica în mod unic mărfurile comandate (dimensiune, culoare etc.)
  • Metodă de transport și de plată (obligatoriu) — prin livrare 
  • Date suplimentare (opțional) — Note de comenzi

Dacă una dintre datele solicitate lipsește, comanda este incompletă. Într-un astfel de caz, vânzătorul nu este obligat să invite cumpărătorul să completeze datele.

Termeni de plată

  • Plata la livrare — plata la primirea mărfii de la transportator - acceptăm numai cash, curierul nu acceptă carduri de credit sau de debit.

Factură

Factura pentru marfa comandată o veți primii electronic prin e-mail în ziua livrării. În cazul în care solicitați livrarea facturii pe suport de hârtie, cereți-o prin e-mail info@wayfarer.ro și vi se v-a atașa la marfa comandată.


Factura electronică respectă toate cerințele legale - atât în ceea ce privește conținutul, cât și legea. 235/2004 Coll. § 28, privind taxa pe valoarea adăugată, atât în mod oficial conform Legii nr. 563/1991 Col., privind contabilitatea.

Prin trimiterea de documente fiscale în formă electronică, ne-am alăturat companiilor care încearcă să contribuie în acest mod la protejarea mediului.

Documentul fiscal, vă rugăm să îl păstrați, de obicei servește drept garanție pentru marfa achiziționată. De asemenea, documentul îl puteți găsi în contul dvs. de utilizator după ce vă conectați la Wayfarer.ro, de unde îl puteți imprima oricând în viitor.

 

Transportul incomplet al comenzii

În cazul în care nu vom putea trimite comanda în întregime, vă vom contacta prin telefon cel mai târziu în următoarea zi lucrătoare de la comandarea mărfii. Dacă nu reușim, vă vom trimite imediat un e-mail. Dacă nu primim un răspuns în termen de 24 de ore, vom trimite comanda incompletă, poșta va fi gratuită. Dacă nu veți fii interesat de comandă, nu este nevoie să o preluați, puteți să o trimite-ți înapoi pe cheltuiala noastră.

 

Retragerea din contract

Cumpărătorul are dreptul să se retragă din contractul de cumpărare în termen de 30 zile de la primirea mărfii fără a da un motiv anume. Într-un astfel de caz, vă rugăm să trimiteți marfa nedeteriorată împreună cu formularul de returnare completat la adresa Reklamácia - Wayfarer.ro, GLS General Logistics Systems Romania, Dorobantilor 106, 550 231 Sibiu.

Lenjeria de corp nu poate fi returnată sau înlocuită din motive de igienă.

 

Protejarea datelor personale

Toate datele personale furnizate de cumpărător vânzătorului vor fi încărcate în conformitate cu prevederile Legii nr. 101/2000 Coll. Toate datele cu caracter personal furnizate de cumpărători sunt confidențiale și sunt transmise altor persoane numai în măsura strictă necesară și numai în scopul executării contractului. În același timp, clienții sunt de acord ca adresa și datele de contact să fie înmânate purtătorului numai pentru a crește livrarea marfii.

 

Prevederile finale

De asemenea termenii și condițiile vor intra în vigoare de la data de 1 ianuarie 2014 și vor anula toate prevederile de dinainte privind comenzile și vânzările mărfii.

Compania X-Trader.cz s.r.o. își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile fără un aviz prealabil.

Attention,

unfortunately our new system does not remember your old password, but do not despair!

Your new password will arrive in the e-mail.