Utilizator
Utilizator
×

Înregistrare

Informaţii de profil

Datele de logare

sau logare

Prenumele este necesar!
Numele de familie este necesar!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Adresa de email este necesară!
This email is already registered!
Robot detected, account not created.
Parola este necesară!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Termenii și condițiile sunt necesare!
Adresa de email sau parola sunt greșite

De ce  Wayfarer?

Ți s-a luat de atâtea magazine online, reduceri false și mărci scumpe?

Atunci ai ajuns în locul potrivit. Noi, cei de la Wayfarer, ne străduim să vă oferim cele mai bune oferte pentru haine de bărbați.

Nu avem loc pentru mărci care plătesc în plus pentru a se poziționa mai sus. Selectăm manual doar mărcile care livrează într-adevăr calitate.

Ne asigurăm că există destul din toate și compilăm lucrurile într-un mod simplu pentru ca tu să găsești repede ceea ce-ți dorești.

Plătești o mică avere pe haine, dar tot nu ai ce purta?

Ne-am creat oferta pe principiul unei garderobe extravagante, pe care o deschidem pentru toți acum. Conține elemente de bază care pot fi combinate în nenumărate moduri. Cu un efort minim, vei putea crea ținute care te vor ajuta să excelezi în situații importante din viața ta, fie un interviu pentru angajare, o nuntă sau o primă întâlnire.

Cabină de probă în propria casă?

Te vom scuti de mersul la centre comerciale pline de oameni, cabine mici de probă și vânzători irascibili. Alege ce-ți place, comandă la tine acasă și probează-te în confortul propriei locuințe. Dacă îți iei ceva care nu-ți vine, poți să-l schimbi cu alt produs. Iată cum funcționează procesul de schimburi.

Vrei să-ți găsești propriul stil de îmbrăcăminte?

Abordarea noastră este eleganța free-style, pe care o susținem prin propria colecție de haine sub brandul Zapana.

Comunitatea Wayfarer

Îți oferim certitudinea că poți să te bazezi pe noi, indiferent de locul în care te afli în drumul vieții tale. De aceea am creat un program de loialitate unic cu beneficii care îți va face experiența mult mai plăcută. Înregistrează-te înainte să comanzi și vei beneficia instant de reduceri și metode de livrare gratuită.

Pășește pe drumul stilului alături de noi, te vom ghida cu drag.

Valorile noastre

Atempolaritate

Oferta noastră permanentă de piese de bază vine din garderoba tradițională a unui bărbat. Datorită combinației inteligente cu accesoriile distinse și styling-ul putem să le transformăm în ținute atemporale, ce vor face cinste bărbaților oricând.

Echipa

Suntem o ECHIPĂ de oameni entuziaști și motivați, ne facem treaba cu iubire și pasiune pentru oameni și stil. Ne respectăm unii pe alții, avem încredere în noi, suntem corecți și lucrăm împreună. Avem un simț dezvoltat al umorului și petrecem timp împreună cât de mult putem. Asta ne oferă o înțelegere asupra impactului efortului nostru, atât asupra echipei noastre, cât și asupra tuturor clienților noștri.

Încredere

Oferim produse corecte la prețuri corecte. Și în același timp alegem manual produsele, pentru că avem grijă de clienți. Relațiile sunt esențiale pentru noi. Toate problemele sunt rezolvate prin abordări individuale și active, iar soluțiile nu sunt puține. Încrederea este cheia pe care o construim cu ajutor, atenție, parteneriat și valoare. Te poți baza pe sprijinul nostru pe termen lung. Îți vom arăta mereu cele mai elegante piese și le vei alege pe cele care îți plac cel mai mult.

Attention,

unfortunately our new system does not remember your old password, but do not despair!

Your new password will arrive in the e-mail.